Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Materiály a rozměry povlečení

Povlečení hladká bavlna a damašek

Povlečení krepové a flanelové

Povlečení bavlněný satén

Povlečení pro děti

Rozměry povlečení:

140 x 200 cm, povlečení obvykle s polštářem 70 x 90 cm, nebo  50 x70 cm.

140 x 220 cm, neboli prodloužené povlečení.

240 x 200 cm, tzv francouzské povlečení, obvykle s polštářem 50 x 70 cm, nebo 70 x 90 cm.

90 x 130 cm, povlečení do postýlky, obvykle s polštářem 40 x 60 cm.

Rozměry prostěradel :

90 x 200 cm – prostěradlo na jednolůžko.

180 x 200 cm – prostěradlo na velkou postel

60(70) x 120 (140) cm – prostěradlo do dětské postýlky.

Pro atypické matrace lze nechat ušít prostěradlo na míru

Materiály a vlastnosti povlečení:

Hladká bavlna – povlečení velmi příjemná na omak, saje velké množství vlhkosti, nejpoužívanější materiál na povlečení.

Bavlněný satén - luxusní materiál povlečení z vysoce kvalitní česané bavlněné příze.

Krepové povlečení - povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velice příjemné na omak. Výhodou krepového povlečení je, že se nemusí žehlit.

Flanelové povlečení – lehké a příjemné povlečení na omak, hřejivé

Damaškové povlečení – povlečení původně vyráběno z hedvábných, nebo lněných přízí, později z macerované bavlny

Mikroplyš – velmi příjemné povlečení na omak, velmi elastické, velkou výhodou je, že se nemusí žehlit.

Materiály a vlastnosti prostěradel:

Bavlněný satén – z česané bavlněné příze, luxusní materiál.

Flanelové prostěradla – hřejivé, velmi lehké a příjemné na omak.

Mikroplyšové prostěradla – velmi příjemné na omak, velmi elastické, nemusí se žehlit.

Jersey prostěradla - pojmenována po ostrově Jersey, materiál se nemusí žehlit, velmi elastický savý a prodyšný.

Froté prostěradla – vynikající savost, třetí rozměr tkaniny tvoří kličky z osnovních nití nad nebo pod plochou základní tkaniny. Pozor při praní nepřekročit teplotu 60°C !

Hladká bavlna – velmi příjemné na omak, velmi savé, doporučuje se prát naruby max do 60°C a sušit v závěsu.

 

 

 

 



IN TIME

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Milanovi Lučanovi, se sídlem Nové Sady 451/8a Brno, IČ 87345161,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů