Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Materiály a rozměry povlečení

Povlečení hladká bavlna a damašek

Povlečení krepové a flanelové

Povlečení bavlněný satén

Povlečení pro děti

Rozměry povlečení:

140 x 200 cm, povlečení obvykle s polštářem 70 x 90 cm, nebo  50 x70 cm.

140 x 220 cm, neboli prodloužené povlečení.

240 x 200 cm, tzv francouzské povlečení, obvykle s polštářem 50 x 70 cm, nebo 70 x 90 cm.

90 x 130 cm, povlečení do postýlky, obvykle s polštářem 40 x 60 cm.

Rozměry prostěradel :

90 x 200 cm – prostěradlo na jednolůžko.

180 x 200 cm – prostěradlo na velkou postel

60(70) x 120 (140) cm – prostěradlo do dětské postýlky.

Pro atypické matrace lze nechat ušít prostěradlo na míru

Materiály a vlastnosti povlečení:

Hladká bavlna – povlečení velmi příjemná na omak, saje velké množství vlhkosti, nejpoužívanější materiál na povlečení.

Bavlněný satén - luxusní materiál povlečení z vysoce kvalitní česané bavlněné příze.

Krepové povlečení - povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velice příjemné na omak. Výhodou krepového povlečení je, že se nemusí žehlit.

Flanelové povlečení – lehké a příjemné povlečení na omak, hřejivé

Damaškové povlečení – povlečení původně vyráběno z hedvábných, nebo lněných přízí, později z macerované bavlny

Mikroplyš – velmi příjemné povlečení na omak, velmi elastické, velkou výhodou je, že se nemusí žehlit.

Materiály a vlastnosti prostěradel:

Bavlněný satén – z česané bavlněné příze, luxusní materiál.

Flanelové prostěradla – hřejivé, velmi lehké a příjemné na omak.

Mikroplyšové prostěradla – velmi příjemné na omak, velmi elastické, nemusí se žehlit.

Jersey prostěradla - pojmenována po ostrově Jersey, materiál se nemusí žehlit, velmi elastický savý a prodyšný.

Froté prostěradla – vynikající savost, třetí rozměr tkaniny tvoří kličky z osnovních nití nad nebo pod plochou základní tkaniny. Pozor při praní nepřekročit teplotu 60°C !

Hladká bavlna – velmi příjemné na omak, velmi savé, doporučuje se prát naruby max do 60°C a sušit v závěsu.

 

 

 

 



IN TIME

Ochrana osobních údajů e-shopu povleceni-periny.cz
  1. Milan Lučan, se sídlem Nové Sady 451/8a Brno, IČ 87345161, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Milanem Lučanem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese shop@povleceni-periny.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránkywww.povleceni-periny.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.